23 Ekim 2012 Salı

örgü oya

Bu seferki incelememizde kullanıcılarımız için örgü meselesine değinmeye çalıştık. Bu sefer de resim ağırlıklı yazılmış bir derleme oldu. Umarım güzel olmuştur

En son olarak daha önce hazırlanan derlemelerimizi görmeyen kullanıcılarımız için arşivimizde hala örgü ile örgü modelleri örgü örnekleri için derlemeler yer aldığını anımsatmak istedik. Bununla beraber şunu da söylemeliyim ki sitemiz örgü modelleri örgü örnekleri alanında kapsamlı bir depoya sahip bulunmaktadır. Mutlaka bir göz gezdirin diyebilirim.

örgü ile alakalı olarak şunları bildirebilirim ki örgü el işi konumuzla yakından alakası vardır ve örgü el işi ile alakalı makalelerde daima örgü modelleri örgü örnekleri paylaşımımızda da geniş yer vereceğiz. Ayrıca örgü yazısında fikirlerini bildirmek için yorum kısmını inceleyebilrisiniz.

örgü şal ile ilgili olarak şunları söyleyebilirim ki örgü konumuzla yakın ilgisi vardır ve örgü oya ile ilgili konularda sürekli örgü paylaşımımızda da geniş yer vermeye çalışacağız. Ayrıca örgü şal yazısında bildiklerinizi iletmek için yorum kısmını kullanabilirsiniz.

örgü şal ile ilgili olarak şunları söyleyebilirim ki örgü şal konumuzla yakından ilgisi vardır ve örgü oya ile alakalı konularda devamlı örgü modelleri örgü örnekleri yazımızda da yer vermeye çalışacağız. Ayriyetten örgü modelleri örgü örnekleri makalesinde bildiklerinizi iletmek için yorum sayfası kısmını inceleyebilrisiniz.

örgü şal konusunda ziyaretçilerimize bir iki resim gösteriyor, örgü modelleri örgü örnekleri ile ilgili örnekler sunuyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder